Gumaker telefonszám+36 1 425-5139Gumaker telefonszám+36 20 966-7806 Kerékpár gumi köpeny, motor gumi abroncs, tömlő nagykereskedelem

Mitas motorgumi

A Mitas, mint a Trelleborg Csoport tagja, egyike Európa vezető gumiipari termék gyártóinak mezőgazdasági- és építőipari gépekhez, motorkerékpárokhoz, kerékpárokhoz és további speciális felhasználási módokhoz. Ezen belül a Mitas rendkívül széles körben kínál külső- és belsőgumikat MTB, Downhill, Enduro és Freeride kerékpárokhoz, csakúgy, mint Cross, Bmx, városi és treking-, valamint országúti, E-Bike és gyermek-kerékpárokhoz.
A Mitas gyártóüzemekkel rendelkezik Csehországban, Szerbiában, Szlovéniában és az Egyesült Államokban, továbbá világméretű értékesítési hálózatot üzemeltet.

A cseh Mitas gyár évtizedek óta a vezető európai gumiabroncs-gyártók között található. Az ipari gumitermékek mellett munkagépekre, mezőgazdasági gépekre, kisebb repülőgépek futóművére, motorkerékpárokra, go-kart járművekre is készít gumiabroncsokat.
Motorkerékpárokra jó minőségű gumiabroncsokat gyárt cross, Enduro, FIM Enduro, salakmotor, utcai-országúti, sport-túra, moped, és robogó kategóriákban.


Cross gumi abroncsok

A Mitas cross abroncsai különbőző tereptípusokra készülnek, verseny és hobby katergóriában. A hobby, szabadidő felhasználásra készített termékek a C01, C02, C04, C10 Speedy Croc, C11 Speedy Croc, C22, C23C29, C30, SX30, XT946 mintázattal készülnek. A verseny és professzionális használatra tervezett termékek a C12, C15, C16, C17, C18, C19, C20, C21, C24, C25, C26, C27, XT454, XT754 mintaszámot viselik.
A mintázat jelölésnél a páratlan számmal jelölt termék mindig első, a páros számmal jelölt pedig hátsó kivitelt takar.
Ezek az abroncsok DOT és ER75 engedéllyel rendelkeznek.

Mitas cross abroncsok színjelölései

  • Mitas verseny crosshagyományos verseny crossgumi
  • Mitas téli használatcrossgumi téli használatra és jégre, szegecselhető, vagy szegecselt kivitelben (Winter Friction, Ice Soft)
  • Mitas cross country gumilágy anyagösszetétel FIM és cross country versenyre (Super)
  • Mitas crossgumi kemény enduro versenyrepuhább szövetszerkezet és lágy futófelületi keverék kemény enduro versenyre (Super Light)
  • Mitas extreém enduro gumipuhább szövetszerkezet és extra lágy futófelületi keverék extrém kemény enduro versenyre (Super Soft Extreme)

FIM Enduro abroncsok

A Mitas FIM Enduro abroncsok változékony terepen ideális motorozási feltételeket biztosítanak. Kifejlesztésükben elismert sport-enduro versenyzők vettek részt.
A Mitas FIM Enduro abroncsokat anyagösszetételük szerint különböző színnel jelölik. A Super kivitelt egy sárga csíkkal, a Super Light kivitelt egy zöld csíkkal, a Super Soft Extreme kivitelt két zöld csíkkal jelölik.


Enduro abroncsok

A Mitas Enduro abroncsokat utcai és könnyű terepen való felhasználásra egyaránt gyártják. Az E02, E03, E07, E08, Terra Force-R mintázatot jól karbantartott utakra, az E06, E09, E10, MC23 Rockrider mintázatot kevésbé karbantartott utakra, könnyebb terepre, az E05, ET01 mintázatot pedig triál felhasználásra készítik.
Az E07, E09, E10 mintázat speciális (Dakar) kivitelben is elérhető. A Dakar kivitelben egy extra szövetréteggel egészítik ki a hagyományos felépítésű vázszerkezetet, így növelve a teljesítményt és az ellenálló képességet. A Dakar kialakítású E07, E09, E10 abroncsok rendkívül jó eredményeket értek el a túra-Enduro kategóriában. Ezt a típust sárga színnel különböztetik meg a hagyományos szerkezetű termékektől.
Valamennyi Mitas Enduro abroncs DOT és ER75 tanúsítvánnyal rendelkezik.


Sport Force radiális abroncsok

A Mitas Sport Force abroncsokat nagy-teljesítményű motorkerékpárokra tervezték. Ezeket az abroncsokat sportmotorokra, illetve a naked és a touring motorokra ajánlják. A Sport Force korszerű gyártástechnológiával, radiális kivitelben készül.


Salakmotor abroncsok

A Mitas salakmotor abroncsok kiválóan megállják a helyüket különböző típusú salakpályákon, valamennyi motorozási stílusban. Kiváló úttartással, tágulási tényezővel rendelkeznek. Az SW08 mintázatot kifejezetten jégmotor-versenyekhez gyártják, az SW10, SW11 gyermek salakmotorok első, illetve hátsó kerekére készül.


Sport-túra abroncsok

A Mitas sport-túra abroncsai városi, országúti, valamint hosszútávú túra használatra egyaránt alkalmasak, jól karbantartott utakon. Ebbe a kategóriába az MC32, MC7, MC50, H11, H14, H15, H17, MC16, MC18 tartozik.


Klasszikus abroncsok

A Mitas klasszikus abroncsai régi tipusú motorkerékpárokon használhatóak. A H01, H02, H03, H04, H05, H06, H07 profilok tartoznak ebbe a kategóriába.


Robogó abroncsok

A Mitas robogó abroncsok alkalmasak jól karbantartott, és kevésbé karbantartott utakon történő használatra egyaránt. A méret tartomány 8 inch-től 13 inch-ig terjed, többféle szélességben és mintázattal. Az S04 profil erősített (C jelzésű), és utánfutó járművekre készül. Az S11 mintázat kifejezetten téli használatra alkalmas, a H06, S05, S06 pedig a régi, klasszikus robogók mintázata.


Moped abroncsok

A Mitas Moped abroncsok négyféle mintázattal készülnek, többféle méretben. Az M03 profil 2,25-16 méretben, az M02 2,25-19 méretben a klasszikus moped járműveken alkalmazható, az M06 mintázat pedig jól karbantartott útfelületen használható. Ezek a termékek kedvező árfekvésüknél fogva alkalmasak kétkerekű kézikocsikon való használatra is.


Go-kart abroncsok

A Go-kart, mint szabadidő tevékenység, nagy népszerűségnek örvend hazánkban. A Mitas go-kart abroncsok Szlovéniában készülnek, kétféle mintázatban, többféle anyag-összetétellel, különböző típusú útfelületre gyártják ezeket az abroncsokat. A Slick profil első és hátsó kerékre egyaránt készül, kemény és lágy anyag-összetétellel. A kemény (SRH) összetétel a bérgokart kategóriában használható, a lágy összetétel pedig a versenysportban keresett termék. A Rainkart mintázatot kifejezetten esőben történő használatra tervezték, első és hátsó kerékre egyaránt készül.


Képgaléria ehhez a cikkhez

Bejelentkezés vagy Regisztráció