Gumaker telefonszám+36 1 425-5139Gumaker telefonszám+36 20 966-7806 Kerékpár gumi köpeny, motor gumi abroncs, tömlő nagykereskedelem

Mitas cyclocross kerékpár gumi

A Mitas visszajelzése alapján a tervek szerint egy időben indult a három új cycloscross kerékpárgumi gyártása. Ezek a termékek nagykereskedésünkben és partnereinknél 2017 elején válnak elérhetővé.

A három új kerékpár gumi az Elite Level kategóriába tartozik, Tubeless Supra, valamint Weltex peremvédelmi technológiával készül, és cyclocross (cross&gravel) felhasználásra ajánlják. Az R17 X-Road, R18 X-Field, és R19 X-Swamp 33-622 méretben készül.

Mitas Weltex technológia

Mitas perem védelem: egy rendkívül tartós, nagy sűrűségű polimer szálakból álló gumírozott szövetréteg védi a gumiabroncs felnire illeszkedő peremét. A szalag rendkívül rugalmas és elhanyagolható tömegű, nem befolyásolja döntően a köpeny használhatóságát. A gyártó ajánlása szerint a Weltex technológiával készülő köpenyek előnyösen használhatóak karbon felniken, mivel az erősített perem kiválóan ellenáll a fellépő koptató hatásoknak.
A Mitas Top Design minőségű köpenyeiben alkalmazza az új Weltex technológiát.

Újdonság a 25-622 méretben készülő R16 Arrow kerékpár gumi is, amely szintén 2017 elején jelenik meg kínálatunkban.

Mitas R17 X-Road
Mitas R17 X-Road

Részletek
Mintázata alkalmassá teszi egyszerűbb, ledöngölt talajon való használatra, csakúgy mint országútra. Finomabb és - elsősorban a futófelületen - kevésbé mély mintázata alacsony gördülési ellenállást, élvezetes, gyors és kényelmes haladást tesz lehetővé.
Mitas R18 X-Field
Mitas R18 X-Field

Részletek
A legsokoldalúbb mintázat közepesen megterhelő és inkább kemény talajra. A mintázat optimális magassága és elosztása alacsony gördülési ellenállást, magas sebességet és tapadást, valamint hatékony fékezést biztosít. Az X-Field a megfelelő választás a legtöbb CX pályára!
Mitas R19 X-Swamp
Mitas R19 X-Swamp

Részletek
A legdurvább mintázat nedves, sáros vagy puha talajra tervezve. A bütykök elrendezése és mérete tökéletes tapadást, uralhatóságot és öntisztuló képességet garantál.

Comodo SSL

Bejelentkezés vagy Regisztráció