Gumaker telefonszám+36 1 425-5139Gumaker telefonszám+36 20 966-7806 Kerékpár gumi köpeny, motor gumi abroncs, tömlő nagykereskedelem

Continental - Tour de France

Continental - Tour de France

2018-tól a Continental lesz a Tour de France hivatalos szponzora

  • Ötéves szponzori együttműködést írt alá a Continental és a Tour de France
  • A Continental új innovációi is elérhetők lesznek a versenyzők számára
  • A versenykerékpár és az aszfalt között a gumiabroncs jelenti az egyetlen biztonságos kapcsolatot

2018 első napjától kezdve a Continental lesz a Tour de France hivatalos partnere. A támogatásról szóló megállapodást ünnepélyes keretek között írta alá Christian Prudhomme , a Tour de France versenyigazgatója, és Nikolai Setzer, a Continental Gumiabroncs divíziójának elnöke.
"A Continental hivatalos partneri státusza a Tour de France esetében magától értetődő lépés számunkra, hiszen mi is gyártunk high-tech abroncsokat versenykerékpárokra. Ezeket a gumiabroncsokat a francia versenysorozatban is használni fogják” – hangsúlyozta Nikolai Setzer.
Hozzátette: "a Tour de France világszinten is kiemelten fontos rendezvénynek számít, mely a legmagasabb kihívásokat támasztja a kerékpár abroncsokkal szemben. A megfelelő biztonság mellett kiemelt szerep hárul a minél alacsonyabb gördülési ellenállásra. Tavaly kilenc, a Tour de France-on induló csapat versenyzett Continental abroncsokkal, ideértve a verseny győztesét, Christopher Froome -t is."

"Megtiszteltetés számunkra, hogy a Continental is csatlakozik a Tour de France-hoz. A német multinacionális vállalat nemzetközi jelentőséggel bíró cégcsoport, mely több mint 145 éves szakmai tapasztalattal vezető szerepet tölt be az autóipari beszállítók között” - jegyezte meg a megállapodás kapcsán a sorozat versenyigazgatója, Christian Prudhomme. A bejelentett együttműködés 2018-tól kezdve ötéves időszakra szól. A Tour de France szponzorizációja lehetőséget teremt a Continental számára, hogy újabb fejlesztéseket tegyen elérhetővé a versenysportok számára. Nem csak a versenyzők használhatnak Continental gumiabroncsokat, hiszen a Tour de France hivatalos, kiemelt szervezőautói is Continental abroncsokon fognak futni.

Comodo SSL

Bejelentkezés vagy Regisztráció