+36 1 425-5139+36 20 966-7806 Kerékpár gumi köpeny, motor gumi abroncs, tömlő nagykereskedelem

Mitas kerékpár gumi

Mitas kerékpár gumi

A Mitas, mint a Trelleborg Csoport tagja, egyike Európa vezető gumiipari termék gyártóinak mezőgazdasági- és építőipari gépekhez, motorkerékpárokhoz, kerékpárokhoz és további speciális felhasználási módokhoz. A Mitas motorkerékpár-gumi kínálata országúti-, terep- és moped termékekből áll, magában foglalja a korábbi Mitas és Savatech termékpalettát, és folytatja az egészen az 1920-as évekig visszavezethető gumiipari tradíciót. A Mitas gyárt és forgalmaz külső- és belsőgumikat MTB, Downhill, Enduro és Freeride kerékpárokhoz, csakúgy, mint Cross, Bmx, városi és trekking-, valamint országúti, E-Bike és gyermek-kerékpárokhoz. A Mitas gyártóüzemekkel rendelkezik Csehországban, Szerbiában, Szlovéniában és az Egyesült Államokban, továbbá világméretű értékesítési hálózatot üzemeltet.

2016-ban a Trelleborg véglegesítette a CGS Holding felvásárlását.

2021-ben a KAPRAIN Csoport felvásárolta a Rubena Náchod gumiipari céget a svéd Trelleborg csoporttól. A Rubena Náchod gumitermékek széles skáláját szállítja a hazai és külföldi piacokra, beleértve a kerékpár gumiabroncsokat és tömlőket.
2021. október 1-jén teljesen befejeződött a Rubena gumigyártó cég értékesítése, melynek részét képezik a náchodi, Velké Poríci és Zlíni gyártóüzemek. Az eddigi tulajdonos, a svéd Trelleborg cég 2020 elején döntött erről a lépésről, mivel a Rubena termékportfóliója nem felelt meg eléggé a Trelleborg csoport újonnan elfogadott stratégiájának.

A közel egy éves folyamat után a Karel Pražák tulajdonában lévő cseh Kaprain befektetési csoport lett a Rubena új tulajdonosa. A Kaprain az iparra, az ingatlanokra, a pénzügyekre, valamint a sportra és a szórakoztatásra egyaránt koncentrál.

Amennyiben bővebb információra van szüksége a Mitas (Rubena) teljes kerékpár külső gumi és belsőgumi választékáról, műszaki és technikai paramétereitől, keresse fel a magyar Mitas weboldalt.


Bejelentkezés