Gumaker telefonszám+36 1 425-5139Gumaker telefonszám+36 20 966-7806 Kerékpár gumi köpeny, motor gumi abroncs, tömlő nagykereskedelem

Mitas kerékpár gumi

Mitas kerékpár gumi

A Mitas, mint a Trelleborg Csoport tagja, egyike Európa vezető gumiipari termék gyártóinak mezőgazdasági- és építőipari gépekhez, motorkerékpárokhoz, kerékpárokhoz és további speciális felhasználási módokhoz. A Mitas motorkerékpár-gumi kínálata országúti-, terep- és moped termékekből áll, magában foglalja a korábbi Mitas és Savatech termékpalettát, és folytatja az egészen az 1920-as évekig visszavezethető gumiipari tradíciót. A Mitas gyárt és forgalmaz külső- és belsőgumikat MTB, Downhill, Enduro és Freeride kerékpárokhoz, csakúgy, mint Cross, Bmx, városi és trekking-, valamint országúti, E-Bike és gyermek-kerékpárokhoz. A Mitas gyártóüzemekkel rendelkezik Csehországban, Szerbiában, Szlovéniában és az Egyesült Államokban, továbbá világméretű értékesítési hálózatot üzemeltet.

Amennyiben bővebb információra van szüksége a Mitas teljes kerékpár külső gumi és belsőgumi választékáról, műszaki és technikai paramétereitől, keresse fel a magyar Mitas weboldalt.


Bejelentkezés