Gumaker telefonszám+36 1 425-5139Gumaker telefonszám+36 20 966-7806 Kerékpár gumi köpeny, motor gumi abroncs, tömlő nagykereskedelem

Vee Rubber kerékpárgumi, motorgumi

Vee Rubber

A folyamatos növekedésnek köszönhetően az elmúlt néhány évtizedben a Vee Rubber elismerést vívott ki a világ számos pontján, mint sikeres gépjármű gumiabroncs és tömlő gyártó, valamint exportőr. Ellátja a gépjármű gyártó üzemeket (OEM) és a kereskedelmi területeket egyaránt.
A Vee Rubber 1977-ben alakult, mint kerékpár, motorkerékpár gumi köpeny és gumi tömlő gyártó vállalat. Termékei gyorsan elterjedtek egész Ázsiában, Nyugat-Európában, az USA-ban, Kanadában, a latin-amerikai országokban. A Vee Rubber több mint 10 fiókteleppel rendelkezik a világ számos pontján, jelenleg több, mint 4000 embert foglalkoztat. A vállalat kimagasló teljesítményét bizonyítja az 1995-ben és 1998-ban kiérdemelt thaiföldi miniszterelnöki kitüntetés.
A Vee Rubber vállalat hírnevét a gyártás és a szolgáltatások terén elismerik a világ számos fontos piaci szegmensében, a cég számos díjat kapott abroncs és közlekedéstechnikai minősítő intézetektől, mint például az Egyesült Államok Közlekedési Minisztériuma (DOT), Thai Ipari Szabványügyi Intézet (TISI), a Thaiföldi Motor Sports Club (FMSCT).
A Vee Rubber három gyártó létesítményt üzemeltet, az összesített éves termelés meghaladja a 25 millió abroncsot. A több, mint negyed évszázados tapasztalat és elkötelezettség biztosítja a folyamatos fejlődést, a gyártási szabványok pontos betartását. A vállalatnál folyamatos fejlesztések folynak, a gyártás minden folyamatában szigorúan betartják az ISO 9000-es szabvány által megkövetelt előírásokat. A Vee Rubber jelenleg a következő termékcsoportokat gyártja:

  • Motorkerékpár gumiabroncsok, utcai, országúti, Enduro, Cross, moped, robogó járművekre
  • Speciális motorkerékpár-abroncsok országúti, Chopper járművekre
  • Quad-ATV gumiabroncsok, általános és verseny célokra egyaránt
  • Kerékpár gumiköpenyek és tömlők, az összes általános és verseny célú típushoz
  • Magas minőségű kerékpár-köpenyek, Performance néven
  • Nagy és közepes méretű teherautók, acél diagonál, radial abroncsok személygépkocsikhoz
  • Kisteherautókhoz, furgonokhoz

A Vee Rubber termékeinek kilencven százalékát exportálja, míg tíz százalékát hozza forgalomba a hazai piacon. A gyár fő támogatója a thai Go Kart Racing Championship rendezvényeknek, hivatalos szponzora a gyári Honda motorkerékpár csapatnak, a közúti és motocross versenyeken.

Bejelentkezés