Gumaker telefonszám+36 1 425-5139Gumaker telefonszám+36 20 966-7806 Kerékpár gumi köpeny, motor gumi abroncs, tömlő nagykereskedelem

Mitas motorgumi

Mitas motorgumi

A Mitas, mint a Trelleborg Csoport tagja, egyike Európa vezető gumiipari termék gyártóinak mezőgazdasági- és építőipari gépekhez, motorkerékpárokhoz, kerékpárokhoz és további speciális felhasználási módokhoz. Ezen belül a Mitas rendkívül széles körben kínál külső- és belsőgumikat MTB, Downhill, Enduro és Freeride kerékpárokhoz, csakúgy, mint Cross, Bmx, városi és treking-, valamint országúti, E-Bike és gyermek-kerékpárokhoz.
A Mitas gyártóüzemekkel rendelkezik Csehországban, Szerbiában, Szlovéniában és az Egyesült Államokban, továbbá világméretű értékesítési hálózatot üzemeltet.

A cseh Mitas gyár évtizedek óta a vezető európai gumiabroncs-gyártók között található. Az ipari gumitermékek mellett munkagépekre, mezőgazdasági gépekre, kisebb repülőgépek futóművére, motorkerékpárokra, go-kart járművekre is készít gumiabroncsokat.
Motorkerékpárokra jó minőségű gumiabroncsokat gyárt cross, Enduro, FIM Enduro, salakmotor, utcai-országúti, sport-túra, moped, és robogó kategóriákban.


Cross gumi abroncsok

A Mitas cross abroncsai különbőző tereptípusokra készülnek, verseny és hobby katergóriában.

Mitas cross abroncsok színjelölései

Mitas verseny cross
Kettős piros csík - cross verseny abroncs a legkeményebb futófelületi keverékből, lágy és homokos terepen
Mitas verseny crossgumi
Piros és sárga csík - közepesen kemény futófelületi keverék lágy és közepes terepen
Mitas soft cross
Piros és zöld csík - cross verseny gumiabroncs lágyabb futófelületi keverékből közepes és kemény terepen
Mitas crossgumi
Piros csík - crossgumi junior motocross versenyekhez és Pit Cross motorokhoz
Mitas téli cross
Fehér csík - cross gumiabroncs téli használatra (spiking, motoskyöring és ice motocross), rugalmas vegyület -10°C-ig
Crossgumi csík nélkül - cross gumiabroncs edzéshez és hobbi motorozáshoz

Mitas cross gumi


FIM Enduro abroncsok

A Mitas FIM (Federation International Motorcycle) Enduro abroncsok profilját a szervezet előírásai alapján alakították ki. Kifejlesztésükben elismert sport-enduro versenyzők vettek részt.
A Mitas FIM Enduro abroncsokat anyagösszetételük és felhasználásuk szerint különböző színnel jelölik. A Super kivitelt egy sárga csíkkal, a Super Light kivitelt egy zöld csíkkal, a Super Soft Extreme kivitelt két zöld csíkkal jelölik.
FIM Enduro gumiabroncsok EF05, EF07, és C19 profillal készülnek.

Mitas FIM Enduro gumi


Enduro abroncsok

A Mitas Enduro abroncsokat utcai és könnyű terepen való felhasználásra egyaránt gyártják. Az E02, E03, E07, E08, MC24, Terra Force-R mintázatot jól karbantartott utakra, az E06, E09, E10, MC23 Rockrider, XT644 mintázatot kevésbé karbantartott utakra, könnyebb terepre, az E05, ET01 mintázatot pedig triál felhasználásra készítik.
Az E07, E09, E10 mintázat speciális (Dakar) kivitelben is elérhető. A Dakar kivitelben egy extra szövetréteggel egészítik ki a hagyományos felépítésű vázszerkezetet, így növelve a teljesítményt és az ellenálló képességet. A Dakar kialakítású E07, E09, E10 abroncsok rendkívül jó eredményeket értek el a túra-Enduro kategóriában. Ezt a típust sárga színnel különböztetik meg a hagyományos szerkezetű termékektől.
Valamennyi Mitas Enduro abroncs DOT és ER75 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Mitas Enduro gumi


Sport Force radiál abroncsok

A Mitas Sport Force abroncsokat nagy-teljesítményű motorkerékpárokra tervezték. Ezeket az abroncsokat sportmotorokra, illetve a naked és a touring motorokra ajánlják. A Sport Force korszerű gyártástechnológiával, radiális kivitelben készül.


Salakmotor abroncsok

A Mitas salakmotor abroncsok kiválóan megállják a helyüket különböző típusú salakpályákon, valamennyi motorozási stílusban. Kiváló úttartással, tágulási tényezővel rendelkeznek. Az SW08 mintázatot kifejezetten jégmotor-versenyekhez gyártják, az SW10, SW11 gyermek salakmotorok első, illetve hátsó kerekére készül.

Mitas salakmotor gumi


Sport-túra abroncsok

A Mitas sport-túra abroncsai városi, országúti, valamint hosszútávú túra használatra egyaránt alkalmasak, jól karbantartott utakon.

Mitas sport-túra gumi


Klasszikus abroncsok

A Mitas klasszikus abroncsai régi típusú motorkerékpárokon használhatóak. A H01, H02, H03, H04, H05, H06, MC9 profilok tartoznak ebbe a kategóriába.


Robogó abroncsok

A Mitas robogó abroncsok alkalmasak jól karbantartott, és kevésbé karbantartott utakon történő használatra egyaránt.

Mitas robogó gumi


Moped abroncsok

A Mitas Moped abroncsok sport, és klasszikus profilokkal készülnek

Mitas moped gumi


Go-kart abroncsok

A Go-kart, mint szabadidő tevékenység, nagy népszerűségnek örvend hazánkban. A Mitas go-kart abroncsok Szlovéniában készülnek, kétféle mintázatban, többféle anyag-összetétellel, különböző típusú útfelületre gyártják ezeket az abroncsokat. A Slick profil első és hátsó kerékre egyaránt készül, kemény és lágy anyag-összetétellel. A kemény (SRH) összetétel a bérgokart kategóriában használható, a lágy összetétel pedig a versenysportban keresett termék. A Rainkart mintázatot kifejezetten esőben történő használatra tervezték, első és hátsó kerékre egyaránt készül.

Mitas gokart gumi


Bejelentkezés