Gumaker telefonszám+36 1 425-5139Gumaker telefonszám+36 20 966-7806 Kerékpár gumi köpeny, motor gumi abroncs, tömlő nagykereskedelem

Continental kerékpár tömlő

A ContiTube kerékpár belső tömlő program megkönnyíti a kerékpáros igényeihez megfelelő ideális tömlő kiválasztását. A felhasználóbarát belső tömlő rendszer alkalmas bármilyen szélességhez, hosszhoz, designhoz, szeleptípushoz és megfelelő bármely gumiabroncs mérethez és kerékpározási alkalomhoz. A különböző belső tömlő típusok befolyásolhatják a gumiabroncs karakterisztikáját is: a Standard tömlők, melyek minden méretben megvásárolhatóak a legjobb választást jelentik a hétköznapi kerékpárosok számára, a Light és Supersonic változatok a versenyzőknek kínálják az alacsonyabb gördülő súly lehetőségét, ezáltal a sebesség növelését. A könnyű súlyú tömlők elvékonyított falúak, éppen ezért előfordulhat, hogy nyomás alatt kevésbé védenek a becsípődéses defektektől.
A problémamentes kerékpározáshoz ajánlott a Hermetic Plus tömlők használata. Ez a továbbfejlesztett formula könnyebb és kompaktabb, ugyanakkor rendkívül defektbiztos is a nagyobb butiltartalomnak és a nagyszerű falvastagságnak köszönhetően. Mivel ez a típusú tömlő a levegőt is tovább képes tartani, így ez a kerékpár kölcsönző cégek nagy kedvence.
A Freeride és Downhill tömlők különösen erősek és ballonosak, extra falvastagságuk pedig igazán hatékonyan véd a defektek ellen.


Continental Hermetic Plus

A Continental a gondtalan kerékpározáshoz ajánlja a Hermetic Plus tömlőt. Javított formulája könnyebb és kompaktabb, megnövelt butyl tartalma hosszabb ideig képes megőrizni a megfelelő nyomást, mint a hagyományos tömlők. Több idő tölthető kerékpáron megfelelő keréknyomás mellett, használata nagyobb defektvédelmet biztosít, emeli a komfortérzetet, és megnöveli a külső gumi élettartamát.


Continental kerékpár tömlők szeleptípusai

Continental szeleptípusok

A Continental kerékpár tömlőkben fémházas, menettel ellátott szelepeket alkalmaznak.
Ezek a paraméterek az ömlesztett, illetve dobozos kiszerelésű termékekre egyaránt vonatkoznak.

  • a normál, hagyományos kerékpárszelep jelölése D (Dunlop), a szelep hosszúsága 40mm.
  • az autószelep jelölése A (Schrader, Auto), a hosszúság 34, és 40mm.
  • A szingószelep jelölése S (Presta, Woods), a hosszúság 42, 60, 80mm

Continental kerékpár szelep

Bejelentkezés