+36 1 425-5139+36 20 966-7806 Kerékpár gumi köpeny, motor gumi abroncs, tömlő nagykereskedelem

Mitas kerékpárgumi defektvédelem

Mitas kerékpárgumi defektvédelem Mitas kerékpárgumi defektvédelem

Mitas kerékpár gumi defekt, perem, és oldalfal védelem

Antipuncture System (APS)

A külső mintázat és a belső szerkezet közé elhelyezett, körülbelül 1 mm vastag, különleges gumiszalag, mely csökkenti a defekt lehetőségét (magas szerkezeti erő és szilárdság). Segítségével a szükséges helyen nő a külső gumi merevsége, vastagsága, csökken a gördülési ellenállás, változatlan marad a tapadóerő.
Az APS defektvédelmet városi-trekking kerékpár gumiknál alkalmazzák.

Mitas Antipuncture System

1 Futófelület

2 Szövetszerkezet

3 Gumi oldalfal

4 Csavart acélszálak (2x2)

5 Defektvédő gumiszalag

6 Fényvisszaverő sáv


Stop Thorn (ST)

Minimálisan 3 mm vastag, különleges összetételű gumi-szalag a futófelület és a gumi belső szerkezete között. Tulajdonságainak köszönhetően hatékonyan védi meg a külső gumit defekttel, vágásokkal szemben. Növeli a futófelület merevségét és ellenálló-képességét, ugyanakkor megőrzi a tapadását, csökkenti gördülési ellenállását. Az optimális teljesítmény érdekében a Long Way kivitel felépítést és oldalsó fényvisszaverő sávot is alkalmaznak.
A Stop Thorn defektvédelmet városi-trekking kerékpár gumiknál alkalmazzák.

Mitas Stop Thorn

1 Futófelület

2 Szövetszerkezet

3 Gumi oldalfal

4 Csavart acélszálak (2x2)

5 Defektvédő gumiszalag

6 Fényvisszaverő sáv


Mitas Textra oldalfal védelem

A TEXTRA egy rendkívül sűrű és áthatolhatatlan, gumi-bevonatú szövet, melyet az oldalfaltól egészen a peremig alkalmaznak. Tökéletes rugalmassága és lényegében elhanyagolható tömege tovább fokozza a Tubeless Supra külsőgumi kezelhetőségét. Ezzel egy időben a gumi oldalfalát fenyegető defektveszély jelentősen csökken a tömegre gyakorolt minimális hatás mellett. Az ilyen kivitelű külső gumikat elsősorban nagyon megterhelő, nehéz versenykörülmények közé tervezték: különleges irányíthatósági jellemzők mellett maximális megbízhatóságot garantálnak.
A Textra oldalfal védelmet a Top Design besorolású, Tubeless Supra MTB gumiknál alkalmazzák.

Mitas Textra technológia

1 Futófelület

2 Szövetszerkezet

3 Rendkívül tartós gumírozott anyag

4 Aramid perem


Mitas Textra plus oldalfal és defektvédelem

Egy rendkívül tartós gumírozott anyag nagy sűrűségű polimer szálakkal átszőve, védi az egész vázszerkezetet peremtől peremig. Kiváló rugalmassági tulajdonságai és elhanyagolható súlya biztosítja a Tubeless Supra és Downhill Supra Max gumiabroncsok kiemelkedő kezelési tulajdonságait. A Textra + technológia növeli a vágások és a kopás elleni ellenállást. A Textra + szerkezetű gumiabroncsokat elsősorban nehéz terepen történő kerékpározásra szánják, ahol kiváló megbízhatóságot és rendkívül nagy teljesítményt nyújtanak.
A Textra plus oldalfal védelmet a Top Design besorolású, Tubeless Supra MTB, és All-Mountain kerékpár gumiknál alkalmazzák.

Mitas Textra Plus technológia

1 Futófelület

2 Szövetszerkezet

3 Rendkívül tartós gumírozott szövet peremtől-peremig

4 Aramid perem


Mitas Weltex peremvédelem

Egy rendkívül tartós gumírozott szövetréteg magas sűrűségű polimer szálakkal, mely a külső gumi peremét óvja. Magas rugalmassága és elhanyagolható tömege révén növeli a kopással szembeni ellenállást, melyet elsősorban a karbon felnik pereme okoz.
A Weltex peremvédelmet egyes Racing Pro BMX, Tubeless Supra cross, országúti, és MTB kerékpár guminál alkalmazzák.

Mitas Weltex

1 Futófelület

2 Szövetszerkezet

3 Weltex perem védelem

4 Aramid perem


Mitas Weltex plus védelem

Egy rendkívül tartós gumírozott szövet, magas sűrűségű polimer szálakkal, mely a teljes külső gumit védi peremtől-peremig. Magas rugalmassága és elhanyagolható tömege révén növeli a kopással szembeni ellenállást, javítja a defektállóságot.
A Weltex+ peremvédelmet egyes Tubeless Supra cross, és országúti kerékpár guminál alkalmazzák.

Mitas Weltex Plus

1 Futófelület

2 Szövetszerkezet

3 Weltex védelem peremtől peremig

4 Aramid perem


E-bike Antipuncture System (E-APS)

A külső mintázat és a belső szerkezet között elhelyezkedő, kb. 1,5 mm vastag speciális vegyületből készült gumiszalag fokozott védelmet biztosít szúrást és vágás ellen. Segítségével a szükséges helyen nő a külső gumi merevsége, vastagsága, csökken a gördülési ellenállás, változatlan marad a tapadóerő. Ez a védelem kifejezetten elektromos kerékpárokhoz lett kifejlesztve.
Az E-APS defektvédelmet az R21 Electron Classic szerkezetű kerékpár guminál alkalmazzák.

Mitas E-Bike Antipuncture System

1 Futófelület

2 Szövetszerkezet

3 Gumi oldalfal

4 Csavart acélszálak (2x2)

5 Defektvédő gumiszalag

6 Fényvisszaverő sáv


Mitas E-Protec 360 védelem

Körülbelül 1,5 mm vastag, különleges összetételű gumi szalag a futófelület és a gumi belső szerkezete között. Tulajdonságainak köszönhetően (magas szerkezeti erő és keménység) megakadályozza a defekteket, vágásokat. Ezen felül a peremtől-peremig terjedő, magas sűrűségű polimer-szálakból készült, rendkívül tartós gumírozott szövet további védelmet nyújt: rugalmassága, egyben elhanyagolható tömege tovább növeli a kopásállóságot és defekt elleni védelmet. A 10 mm széles, minden szögből észlelhető fényvisszaverő sáv pedig korlátozott látási viszonyok között növeli a biztonságot.
Az E-Protec 360 defektvédelmet az R21 Electron Dynamic szerkezetű kerékpár guminál alkalmazzák.

Mitas E-Protec 360

1 Futófelület

2 Szövetszerkezet

3 Rendkívül tartós gumírozott szövet peremtől peremig

4 Csavart acélszálak (2x2)

5 Defektvédő gumiszalag (1,5mm)

6 Magas láthatóságot biztosító 10mm széles fényvisszaverő sáv


Mitas Slug Self-Sealant tömlő védelem

Preventív, gél alapú bevonat a tömlő belső falán organikus rostokból, polimerekből, kötő-, sűrítő- és szilárdító anyagokból. A géles folyadék 3 mm szúrás átmérőig képes eltömíteni a lyukakat.

Mitas Slug

További információk

Bejelentkezés