+36 1 425-5139+36 20 966-7806 Kerékpár gumi köpeny, motor gumi abroncs, tömlő nagykereskedelem

Mitas Sport Force Plus

Mitas Sport Force Plus Mitas Sport Force Plus

Sport Force +, második generációs Mitas motorgumi

A Mitas bemutatta a Sport Force+ radiális motorabroncs új generációját, amelyet a sportmotorok, illetve a naked és a touring motorosoknak ajánl. A Sport Force+ abroncs a Mitas fejlesztői részlegének legújabb eredményei alapján készült, teljesen új anyagkeverékből.
A Mitas Sport Force+ abroncsok 2015 első negyedévétől lesznek elérhetőek a világpiacon. A Sport Force+ abroncsok a gyorsasági osztályban (W) kerülnek előállításra, ez lehetővé teszi a 270 km/h feletti sebességtartományban történő használatukat is.

Tulajdonságok és technológiák

A Sport Force+ abroncs új fejlesztések, intenzív tesztelések, és az abroncs anyagkeverékéhez adott elasztomerek eredménye. Az erőteljes szövetváz technológia (SCT) a Sport Force+ abroncs egész élettartama alatt garantálja a kiváló menettulajdonságokat. Az abroncsot kiváló tapadás jellemzi minden felületen és különböző hőmérsékleti viszonyok közepette, ami a profilcsatornák alakját optimalizáló technológia (OGT 3D) eredménye. A Sport Force+ abroncsok használói minden bizonnyal értékelni fogják a könnyed és progresszív kanyarodási lehetőségeket, amelyek a lehető legnagyobb kontrollt és stabilitást biztosítják nagy sebességeknél is.
A felsorolt tulajdonságok a következő két technológia ötvözésének eredményei: az erőteljes szövetváz (SCT), és egy véges elem analízis (FEA), egy speciális, számítógéppel támogatott szimuláció.

Mitas Sport Force

Biztonságos, dinamikus és motorosbarát gumiabroncs
  • azonnali fogás, gyors és egyszerű kormányzás, magas kanyarstabilitás
  • Egyenletes teljesítmény az abroncs teljes élettartamára
  • A Sport Force+ abroncshoz speciális összetevőket fejlesztettek ki, amelyek garantálják a legjobb vezetési teljesítményt és magas kopásállóságot. Az S-SBR elasztomerek, a töltőanyagok és egyéb speciális adalékok együttműködve a futófelületi mintázattal, javulást eredményeznek az úttartásban változatos vezetési körülmények között. A nyersanyag beszállítók által kifejlesztett speciális adalékok alacsony hőmérsékleten is biztosítják a kiváló tapadást, a gumiabroncs teljes élettartama alatt.


Ajánlott guminyomás (bar)

SPORT FORCE+ Első Hátsó
Utassal és extra csomagokkal 2.5 2.9
Nagy sebességgel autópályán 2.5 2.9 
Utas nélkül nehezebb motorkerékpáron (naked, tuning) 2.3 - 2.5 2.4 - 2.6
Utas nélkül, könnyebb motorkerékpáron (sport) 2.1. - 2.4 2.2 - 2.5
Utas nélkül extra könnyű motorkerékpáron (Supermoto) 2.0 - 2.3 1.9 - 2.4
Versenypályán 2.3 1.8 - 2.3

"A MITAS a.s a mezőgazdasági gépek egyik vezető európai abroncsgyártója. A Mitas három márkanév alatt gyárt abroncsokat: a saját Mitas és Cultor márkanevek, illetve a Continental licenc márkanév alatt. Továbbá a MITAS a.s. ipari abroncsok és motorabroncsok széles termékskáláját gyártja és forgalmazza Mitas márkanév alatt. A MITAS a.s. társaság a ČGS HOLDING a.s. részeként három gyárat vezet a Cseh Köztársaságban, egyet-egyet pedig Szerbiában és az Egyesült Államokban. Emellett globális értékesítési és forgalmazói hálózatot is fenntart a vállalat.
A Savatech d.o.o. gumiból készített ipari termékek és gumiabroncsok európai gyártója. A Savatech Moto motorabroncsait a Sava márkanév alatt forgalmazza. Mivel a ČGS Holding a.s.. társaság (a Mitas anyavállalata) a Savatech tulajdonosa lett, a Mitas márkanév fokozatosan lecseréli a Sava márkanevet."

További információk

Bejelentkezés