Gumaker telefonszám+36 1 425-5139Gumaker telefonszám+36 20 966-7806 Kerékpár gumi köpeny, motor gumi abroncs, tömlő nagykereskedelem

Continental Grand Prix Urban

Continental Grand Prix Urban Continental Grand Prix Urban

Continental Grand Prix Urban

Fixi, egysebességes, és városi kerékpárokra a legjobb választás. A legendás Grand Prix sorozat összes kiváló tulajdonsága városi használatra, 35mm szélességben.

A város aszfaltútjain a gyors Continental Grand Prix Urban új dimenziókat nyit meg a kerékpárosok számára. A gyors kanyarodás és gyorsulás érdekében ezek a felsőkategóriás gumik mindössze 350 gramm súlyúak. A modern futófelület mintázat és az országúti szegmensből örökölt technológia és anyagösszetétel kiváló gördülési tulajdonságokkal bír. A Continental Black Chili vegyület a futófelület középső részén növeli a tapadást száraz és nedves körülmények között egyaránt alacsony gördülési ellenállás mellett. A könnyű gumiabroncs szélességét és térfogatát a városi környezethez igazították a nagyobb komfort érdekében. További előnyei a megbízható PolyX Breaker defektvédelmi technológia, és a biztonságot növelő fekete fényvisszaverő fólia, amely nappali fényben láthatatlan. A fekete fényvisszaverő fólia új fejlesztés, és első alkalommal alkalmazzák kerékpár gumiknál.

Grand Prix Urban fekete és transparent oldalfalú

Continental Grand Prix Urban
  1. Black Chili vegyület a futófelületen
  2. PolyX Breaker futófelületi defektvédelem
  3. 3/180TPI szövetszerkezet a futófelületen
  4. 2/120TPI szerkezet az oldalfalon
  5. fekete fényvisszaverő fólia
  6. 35mm keresztmetszet a komfortos kerékpározásért

35-622 GP Urban


Szerkezeti felépítés

Continental Grand Prix Urban

 


Comodo SSL

Bejelentkezés vagy Regisztráció