+36 1 425-5139+36 20 966-7806 Kerékpár gumi köpeny, motor gumi abroncs, tömlő nagykereskedelem

Mitas-Rubena kerékpárgumi anyagösszetétel

Mitas kerékpár gumi anyagösszetétel Mitas kerékpár gumi anyagösszetétel

Rubena kerékpár gumi anyagösszetétel

Green Endurance

A természetben történő szabadidős túrázáshoz és városi kerékpározáshoz fejlesztett vegyület, alacsony gördülési ellenállás és maximális élettartam mellett.

Rubena Green Endurance


Green Endurance MAX

Speciális keverék, amelyet moped és Cargo felhasználásra fejlesztettek magas teherbírás, élettartam és kopásállóság mellett.

Rubena Green Endurance


Silica Winter Compound (SWC)

Kifejezetten téli körülmények számára fejlesztett alapanyag. A különböző típusú gumi alapanyagok gondos ötvözésével a hosszú élettartam és mégis magas tapadás optimális aránya biztosítható. A hagyományos fekete gumi alapanyag rendkívüli mechanikai tulajdonságai mellett a szilícium-dioxid tartalom ideális keménységet biztosít alacsony hőmérsékleten. További adalékanyagok hozzáadásával az alapanyag havas és sós körülményeknek is ellenáll.

Rubena Silica Winter Compound


Matrix Road Race

Magas szilícium-dioxid tartalmú vegyület a minimális gördülési ellenállásért a tapadás megtartása mellett. Kifejezetten maximális sebességre és teljesítményre fejlesztették, fokozott tapadással országúton és városi felületeken.


Matrix DH Dual

Két alapanyag egyedülálló kombinációja: többszörösen bizonyított CRX alapanyag a magban és a futófelület közepén, és egy csillapító, puhább alapanyag az oldalsó mintázatban. Ez a kombináció egyrészt magas szerkezeti erőt és kopásállóságot biztosít középen, másrészt tökéletes tapadást és kapaszkodóképességet az oldal-mintázatban még rendkívül megterhelő és kihívást jelentő terepen is. Kifejezetten Downhill és Enduro szakágakhoz tervezve.

Mitas Enduro Dual

1 Puha, csillapító alapanyag

2 CRX alapanyag


Matrix XC Race

XC terep felhasználásra fejlesztett vegyület, száraz és nedves útviszonyk mellett egyaránt. A kiváló menet-tulajdonságokat és teljesítményt a szilícium-dioxid biztosítja.
Kerékpár gumibelső

Rubena kerékpár gumibelső alapanyagok


Jelölés Elnevezés Falvastagság (mm) Alapanyag Szelepsapka szín
LH Light 0,60 LHC ezüst
CL Classic 0,90 BSC fekete
SSS Slug - SELF SEALANT 0,90 SBC zöld
X EXTREME 1,20 SBC piros

Liquid Compound (LC)

Különleges, latex-bázisú, szürke tömítő-folyadék, melyet elsősorban a TUBELESS SUPRA kivitelű külsőkhöz terveztek, tömlő nélküli rendszer kialakításához. Használható továbbá hagyományosan felfújható rendszerekhez megelőzéshez, vagy defekt-javításhoz. Környezetbarát – Ammónia-mentes


Light Compound (LHC)

Magasabb szerkezeti erővel, ugyanakkor rendkívül alacsony tömeggel rendelkező belsőgumi alapanyag, 0,6 mm falvastagsággal.


Special Basic Compound (SBC)

Különleges felhasználási területekre javasolt belsőgumi alapanyag, többféle, változó falvastagsággal.


Basic Standard Compound (BSC)

Hagyományos belsőgumi alapanyag klasszikus termékekhez, 0,9 mm falvastagsággal.


További információk

Bejelentkezés