+36 1 425-5139+36 20 966-7806 Kerékpár gumi köpeny, motor gumi abroncs, tömlő nagykereskedelem

Continental Tubeless Ready

Continental Tubeless Ready Continental Tubeless Ready

Continental Tubeless Ready rendszer

A Tubeless Ready gumiabroncsok használhatók tömlővel és tömlő nélkül egyaránt (tömlő nélküli használatnál ajánlott a Revo Sealant használata), mivel a gumiabroncs és a felni úgy van kialakítva, hogy azok együttesen gondoskodjanak a légmentes zárásról.
Az UST gumiabroncsokkal ellentétben a Tubeless Ready gumiabroncsok sokkal könnyebbek.

Az alábbi Continental technológiák támogatják a Tubeless Ready rendszert:
  1. ProTection
  2. ProTection Apex
  3. ShieldWall System

A forradalmi Tubeless Ready technológia lehetővé teszi a gumiabroncs egyszerűbb és kevésbé bonyolult összeszerelését. Az optimális tömítés és felhasználás érdekében a Continental a Revo Sealant használatát javasolja.

Ha a rendszer helyesen van felszerelve, viszonylag légmentes és ellenáll a kígyócsípés típusú defekteknek, hajtogatható és drótperemes abroncsokkal egyaránt. A Tubeless Ready gumiabroncsok alacsonyabb üzemi nyomással használhatóak. A defektek veszélye sokkal alacsonyabb, mert nincs gumibelső. Durva terepen a tapadás, a kényelem is jobb, a gördülő ellenállás pedig alacsonyabb. A Continental MTB gumiabroncsok, amelyek Tubeless Ready változatban is elérhetőek: Trail King, Mud King, Mountain King, X-King és Race King.

Kérjük, minden esetben tartsa be a gumiabroncsok csomagolásán található szerelési utasításokat, mit kell figyelembe venni a gumiabroncs felszerelésénél, milyen eszközökre van szükség, és hogyan használható helyesen a Revo Sealant tömítő folyadék.

Az abroncsok további előnyei Tubeless Ready rendszerben:
  1. alacsony nyomáson is használhatók
  2. kisebb a gördülő ellenállásuk
  3. jobb tapadás és nagyobb kényelem
  4. kevesebb defekt

Continental Revo Sealant

A Continental tömítőanyag technológiát továbbfejlesztették, különösen a kerékpár gumiabroncsok és gumibelsők használatára vonatkozó követelményeknek való megfelelés érdekében. Az ammónium és fehérjetartalmú Revo Sealant megbízható tömítést biztosít a lyukak és kisméretű szúrások esetén anélkül, hogy kémiailag korrodálná a gumiabroncsot vagy a gumibelsőt.
A sokoldalú Revo Sealant nem csak javításra alkalmas, hanem megelőzésre is gumi tömlőkben, és tubeless gumikban. A megfelelő gumiabroncsokkal a Revo Sealant tömítőanyagként is használható a Tubeless Ready rendszerekben, amelyek egyre népszerűbbek az MTB kerékpárokon.
A RevoSealant, amelyet kifejezetten a Continental kerékpár gumiabroncsokhoz optimalizáltak, -20° C hőmérsékleten is használható.


További információk

Bejelentkezés