+36 1 425-5139+36 20 966-7806 Kerékpár gumi köpeny, motor gumi abroncs, tömlő nagykereskedelem

Mitas Sport Force+ EV - RS

Kiemelt Mitas Sport Force EV - RS Mitas Sport Force EV - RS

Mitas Sport Force+ új verziók

Kranj, 2021. január 14.-A Mitas bejelentette a népszerű Mitas Sport Force+ új verzióit. A Sport Force+ EV új anyagösszetétele a hipersport motorkerékpárok versenyzői számára készült, akik hobbi versenyzéshez keresnek gumiabroncsot, míg a Sport Force + RS új Racing Soft keverékkel készül.

"A Sport Force + az igényes versenyzők kedvelt választása, akik élvezik a termék tapadását, pontosságát és dinamikus teljesítményét. Az új EV verzió egy amúgy is erős platformra épül, és a gumiabroncs teljesítményét egy magasabb szintre emeli" - mondja Gustavo Pinto Teixeira, a kétkerekű és speciális gumiabroncsok divíziójának alelnöke. "Rendkívül büszkék vagyunk az évek során bevezetett jelentős fejlesztésekre a Sport Force+ és e két új verzió, az EV és az RS esetében. Várjuk versenyzőink visszajelzéseit az elkövetkező hónapokban, amikor a Sport Force + kínálatunkkal az utakra és a pályákra lépnek."

Mitas Sport Force+ EV

A Mitas Sport Force + EV (Evolution) nagyon gyors, könnyű és precíz kormányzáshoz lett tervezve. Megváltozott kontúrja optimalizálja az érintkezési felületet, amelynek célja a nagyobb tapadás biztosítása kanyarokból történő gyorsításkor, kemény fékezési manőverek során és a tapadás javítása szélsőséges szögekben is. A többkomponensű futófelületi-technológiával és teljesen új vegyületekkel rendelkező Sport Force + EV rendkívül magas teljesítményt nyújt versenypályákon is.


Mitas Sport Force EV

Méret LL/SS Típus Első / hátsó
120/70ZR17 58W TL első
180/55ZR17 73W TL hátsó
190/50ZR17 73W TL hátsó
190/55ZR17 75W TL hátsó

Mitas Sport Force + RS

A gyors és magabiztos teljesítmény érdekében a Mitas Sport Force + RS (Racing Soft) a legmagasabb versenyteljesítményt nyújtja, amelyet az ilyen típusú gumiabroncsoktól elvárnak: elképesztő tapadás, jó csúszás-szabályozás és kiváló kapcsolat az útfelülettel. Az újonnan kifejlesztett Racing Soft összetétel kiemelkedő teljesítményt garantál száraz versenypályákon, különböző pálya - és hőmérsékleti viszonyok mellett.

Mitas Sport Force + RS

Méret LL/SS Típus Első / hátsó
110/70ZR17 54W TL első
140/70ZR17 66W TL hátsó

További információk

A cikkhez kapcsolódó média

Bejelentkezés