+36 1 425-5139+36 20 966-7806 Kerékpár gumi köpeny, motor gumi abroncs, tömlő nagykereskedelem

Mitas Enduro Trail-ADV

Kiemelt Mitas Enduro Trail-Adv Mitas Enduro Trail-Adv

A Mitas új futófelület-mintázatot mutat be enduro palettáján, az ENDURO TRAIL-ADV-t (Adventure), amely a modern enduro versenyzők igazi szellemiségét tükrözi, és kiváló teljesítményt nyújt közúton és terepen egyaránt.

Az új ENDURO TRAIL-ADV-t kifejezetten a modern enduro motorokhoz tervezték, és kitölti a 70/30-as űrt az amúgy is széles enduro abroncs-kínálatban. Az ENDURO TRAIL-ADV a legújabb műszaki innovációkat tartalmazza, és megfelel a modern enduro versenyzők egyedi igényeinek.

  1. A 70%-os közúti és 30%-os terep gumiabroncsként besorolt ENDURO TRAIL-ADV kiemelkedő teljesítményt és magabiztosságot biztosít közúton és terepen. Az ENDURO TRAIL-ADV Multi-Compound Tread Technology (MCTT) technológiával készül, amely kiváló futásteljesítményt és kanyar-stabilitást tesz lehetővé alacsony hőmérsékleten is, míg a magas szilícium-dioxid-tartalom kiváló nedves tapadást biztosít.
  2. Az egyedülálló konstrukciós technológia és a hosszirányú futófelületi mintázat szabálytalan geometriája kiemelkedő egyenes vonalú stabilitást, sima kezelhetőséget és rendkívül alacsony menetzajt garantál.
  3. A Mitas ENDURO TRAIL-ADV 2023 májusától lesz elérhető a piacon, kezdetben két méretben: 120/70ZR19 60W TL/TT elöl és 170/60ZR17 72W TL/TT hátul. A típus a későbbiekben további méretekkel bővül.
Használata nem javasolt jégen és havon.

Mitas Enduro Trail-Adv

Mitas Enduro Trail-ADV

További információk

Bejelentkezés