Gumaker telefonszám+36 1 425-5139Gumaker telefonszám+36 20 966-7806 Kerékpár gumi köpeny, motor gumi abroncs, tömlő nagykereskedelem

Mitas Top Design kerékpár gumi

Mitas Top Design kerékpár gumi Mitas Top Design kerékpár gumi

Mitas Top Design kerékpár gumi

Mind tömegük, mind felépítésük, mind pedig alapanyaguk alapján a Mitas termékek csúcsát képviselik. Ebben a termék-csoportban alkalmazzák a Grey Line alapanyagot, a Tubeless Supra felépítést, a Textra és Weltex technológiát.

Mitas Elite felhasználói szint

A Mitas Top Design MTB abroncsai Elite Level kategóriába tartoznak. Ez a felhasználói szint a kínálat legjava, bármely kategóriában, kiváló jellemzőkkel és teljesítménnyel, a legkeményebb körülmények között tesztelve.


Mitas Top Design felépítés

Tubeless Supra

A Tubeless Supra rendszer előnyei:
  • magas komfort
  • alacsony gördülési ellenállás
  • széles guminyomás tartomány
  • kígyóharapás jelenség megszüntetése
  • közel azonos tömeg a teljes, hagyományos rendszerhez képest
Szövetsűrűség
127 TPI; hordós technológia (OLT)
Oldalfal
Skinwall (SW)
Perem
Aramid perem (A) + tömítő peremvédelem
Mitas Tubeless Supra

1 Futófelület

2 Szövetszerkezet

3 Tömítő peremvédelem

4 Aramid perem


Mitas Top Design technológia

Mitas Textra

A TEXTRA egy rendkívül sűrű és áthatolhatatlan, gumi-bevonatú szövet, melyet az oldalfaltól egészen a peremig alkalmaznak. Tökéletes rugalmassága és lényegében elhanyagolható tömege tovább fokozza a Tubeless Supra külsőgumi kezelhetőségét. Ezzel egy időben a gumi oldalfalát fenyegető defektveszély jelentősen csökken a tömegre gyakorolt minimális hatás mellett. Az ilyen kivitelű külső gumikat elsősorban nagyon megterhelő, nehéz versenykörülmények közé tervezték: különleges irányíthatósági jellemzők mellett maximális megbízhatóságot garantálnak.

Mitas Textra technológia

1 Futófelület

2 Szövetszerkezet

3 Rendkívül tartós gumírozott anyag

4 Aramid perem


Mitas Weltex

Egy rendkívül tartós gumírozott szövetréteg magas sűrűségű polimer szálakkal, mely a külső gumi peremét óvja. Magas rugalmassága és elhanyagolható tömege révén növeli a kopással szembeni ellenállást, melyet elsősorban a carbon felnik pereme okoz.

Mitas Weltex

1 Futófelület

2 Szövetszerkezet

3 Weltex perem védelem

4 Aramid perem


Mitas Weltex+ védelem

Peremtől-peremig tartó, defektálló, rezgéscsillapító technológia

Egy rendkívül tartós gumírozott szövet, magas sűrűségű polimer szálakkal, mely a teljes külső gumit védi. Magas rugalmassága és elhanyagolható tömege révén növeli a kopással szembeni ellenállást, javítja a defektállóságot.

Mitas Weltex Plus

1 Futófelület

2 Szövetszerkezet

3 Weltex védelem peremtől peremig

4 Aramid perem


Mitas Top Design anyagösszetétel

Grey Line (GL)

Két alapanyag különleges kombinációja: puha, kiválóan tapadó anyag (SSC – Grey Line) a futófelület szélein, és a már korábban bizonyított CRX összetétel a futófelület közepén, és az oldalfalakban. A két alapanyag kombinációja a külsőgumit kifejezetten versenyzési célra determinálja, hiszen az alacsony tömeg és gördülési ellenállás magas egyenesfutási sebességet, míg a tökéletes tapadás biztos kanyarvételt garantál.

Mitas Grey Line

1 Silica Soft Compound (SSC)

2 Carbon Racing Extreme (CRX)

 

Comodo SSL

Bejelentkezés vagy Regisztráció