Gumaker telefonszám+36 1 425-5139Gumaker telefonszám+36 20 966-7806 Kerékpár gumi köpeny, motor gumi abroncs, tömlő nagykereskedelem

Mitas MC32 téli motorgumi

Mitas téli motorgumi Mitas téli motorgumi

Mitas MC32 téli gumiabroncsok robogókra, amelyek nagyobb biztonságot nyújtanak hideg, havas útfelületen.

Ezek az abroncsok nagyon jó teljesítményt nyújtanak alacsonyabb hőmérsékleten, száraz és nedves felületeken, és tökéletesen viselkednek hóban, latyakban vagy jeges útfelületen is.

Sava MC32 M+S

  • Az MC 32 WIN SCOOT olyan motorosok számára ideális, akik robogójukat az időjárási körülményektől függetlenül használják. Ezek a köpenyek alacsony hőmérsékleten, száraz és nedves felületen is kiváló teljesítményt nyújtanak, és tökéletesen viselkednek hóban, latyakban, vagy akár jégen is.
  • A gumi mintázata rendkívül jó tapadást biztosít száraz, nedves és havas felületen is. A vízelvezetés hatékonysága a nagy számú, közepesen mély barázdának köszönhető. A mélyebb barázdák a víz és latyak (sár) elvezetését biztosítják, míg a lamellák kiváló tapadást nyújtanak hóban is. Nedves és száraz felületen való használat során a gumik normál abroncsnyomással működnek. Hó vagy latyak esetén az erős köpenyváz kissé alacsonyabb abroncsnyomást kíván a tapadás növelése érdekében.
  • A speciális gumiösszetétel száraz vagy nedves aszfalton is jó tapadást biztosít. Az összetétel alacsony hőmérsékleten is megtartja rugalmasságát. A barázdamélység növelésének következtében a köpeny élettartama igen hosszú. A forró nyári hónapokban azonban érdemes kerülni a durva, agresszív motorozást.
  • A gumi kialakításának köszönhetően tüskék is használhatók a futófelületi minták kijelölt területein. A tüskék használata kizárólag havas vagy jeges felületen javasolt. A tüskés köpenyek használhatóságáról érdemes áttanulmányozni a helyi előírásokat.
  • A köpeny két oldalfalán található 3M-fényvisszaverő nyíl a ködös, téli viszonyok közt nyújt nagyobb biztonságot.
Elérhető méretek

Comodo SSL

Bejelentkezés vagy Regisztráció