Gumaker telefonszám+36 1 425-5139Gumaker telefonszám+36 20 966-7806 Kerékpár gumi köpeny, motor gumi abroncs, tömlő nagykereskedelem

Mitas motorgumi

Mitas motorgumi

A Mitas, mint a Trelleborg Csoport tagja, egyike Európa vezető gumiipari termék gyártóinak mezőgazdasági- és építőipari gépekhez, motorkerékpárokhoz, kerékpárokhoz és további speciális felhasználási módokhoz. Ezen belül a Mitas rendkívül széles körben kínál külső- és belsőgumikat MTB, Downhill, Enduro és Freeride kerékpárokhoz, csakúgy, mint Cross, Bmx, városi és treking-, valamint országúti, E-Bike és gyermek-kerékpárokhoz.
A Mitas gyártóüzemekkel rendelkezik Csehországban, Szerbiában, Szlovéniában és az Egyesült Államokban, továbbá világméretű értékesítési hálózatot üzemeltet.

A cseh Mitas gyár évtizedek óta a vezető európai gumiabroncs-gyártók között található. Az ipari gumitermékek mellett munkagépekre, mezőgazdasági gépekre, kisebb repülőgépek futóművére, motorkerékpárokra, go-kart járművekre is készít gumiabroncsokat.
Motorkerékpárokra jó minőségű gumiabroncsokat gyárt cross, Enduro, FIM Enduro, salakmotor, utcai-országúti, sport-túra, moped, és robogó kategóriákban.


Cross gumi abroncsok

A Mitas cross abroncsai különbőző tereptípusokra készülnek, verseny és hobby katergóriában.

Verseny és professzionális felhasználás

A verseny és professzionális használatra a C12, C15, C18, C19, C20, C24, C25, C26, C27 profilok készülnek.

Hobby és szabaidő felhasználás

A hobby, szabadidő felhasználásra a C01, C02, C04, C10 Speedy Croc, C11 Speedy Croc, C16, C17, XT754 profilok készülnek.

Country cross felhasználás

Country cross gumiabroncsok C10, C18, C19 mintázattal készülnek, és sárga csíkkal vannak jelölve.

Country cross extrém

Country cross gumiabroncsok C18, XT754, C19, XT454, EF07 mintázattal készülnek, és egy, vagy két zöld csíkkal vannak jelölve.

Kid cross felhasználás

Gyermek cross motorokra a C12, C19, C20, SX30 profilok készülnek.

A mintázat jelölésnél a páratlan számmal jelölt termék mindig első, a páros számmal jelölt pedig hátsó kivitelt takar.
Ezek az abroncsok DOT és ER75 engedéllyel rendelkeznek.

Mitas cross abroncsok színjelölései

  • Mitas verseny crosshagyományos verseny crossgumi
  • Mitas téli használatcrossgumi téli használatra és jégre, szegecselhető, vagy szegecselt kivitelben (Winter Friction, Ice Soft)
  • Mitas cross country gumilágy anyagösszetétel FIM és cross country versenyre (Super)
  • Mitas crossgumi kemény enduro versenyrepuhább szövetszerkezet és lágy futófelületi keverék kemény enduro versenyre (Super Light)
  • Mitas extreém enduro gumipuhább szövetszerkezet és extra lágy futófelületi keverék extrém kemény enduro versenyre (Super Soft Extreme)

Mitas cross gumi


FIM Enduro abroncsok

A Mitas FIM (Federation International Motorcycle) Enduro abroncsok profilját a szervezet előírásai alapján alakították ki. Kifejlesztésükben elismert sport-enduro versenyzők vettek részt.
A Mitas FIM Enduro abroncsokat anyagösszetételük és felhasználásuk szerint különböző színnel jelölik. A Super kivitelt egy sárga csíkkal, a Super Light kivitelt egy zöld csíkkal, a Super Soft Extreme kivitelt két zöld csíkkal jelölik.
FIM Enduro gumiabroncsok EF05, EF07, és C19 profillal készülnek.

Mitas FIM Enduro gumi


Enduro abroncsok

A Mitas Enduro abroncsokat utcai és könnyű terepen való felhasználásra egyaránt gyártják. Az E02, E03, E07, E08, MC24, Terra Force-R mintázatot jól karbantartott utakra, az E06, E09, E10, MC23 Rockrider, XT644 mintázatot kevésbé karbantartott utakra, könnyebb terepre, az E05, ET01 mintázatot pedig triál felhasználásra készítik.
Az E07, E09, E10 mintázat speciális (Dakar) kivitelben is elérhető. A Dakar kivitelben egy extra szövetréteggel egészítik ki a hagyományos felépítésű vázszerkezetet, így növelve a teljesítményt és az ellenálló képességet. A Dakar kialakítású E07, E09, E10 abroncsok rendkívül jó eredményeket értek el a túra-Enduro kategóriában. Ezt a típust sárga színnel különböztetik meg a hagyományos szerkezetű termékektől.
Valamennyi Mitas Enduro abroncs DOT és ER75 tanúsítvánnyal rendelkezik.

Mitas Enduro gumi


Sport Force radiál abroncsok

A Mitas Sport Force abroncsokat nagy-teljesítményű motorkerékpárokra tervezték. Ezeket az abroncsokat sportmotorokra, illetve a naked és a touring motorokra ajánlják. A Sport Force korszerű gyártástechnológiával, radiális kivitelben készül.


Salakmotor abroncsok

A Mitas salakmotor abroncsok kiválóan megállják a helyüket különböző típusú salakpályákon, valamennyi motorozási stílusban. Kiváló úttartással, tágulási tényezővel rendelkeznek. Az SW08 mintázatot kifejezetten jégmotor-versenyekhez gyártják, az SW10, SW11 gyermek salakmotorok első, illetve hátsó kerekére készül.

Mitas salakmotor gumi


Sport-túra abroncsok

A Mitas sport-túra abroncsai városi, országúti, valamint hosszútávú túra használatra egyaránt alkalmasak, jól karbantartott utakon. Ezeket az abroncsokat MC7, MC18, MC25, MC26, MC32, MC50, H11, H14, H15 profillal gyártják.


Klasszikus abroncsok

A Mitas klasszikus abroncsai régi típusú motorkerékpárokon használhatóak. A H01, H02, H03, H04, H05, H06, MC9 profilok tartoznak ebbe a kategóriába.


Robogó abroncsok

A Mitas robogó abroncsok alkalmasak jól karbantartott, és kevésbé karbantartott utakon történő használatra egyaránt.

Robogó gumiabroncsok mindennapi használatra

A mindennapi használatra készített robogógumik MC6, MC13, MC16, MC20, MC25, MC26 profillal készülnek.

Sport robogó abroncsok

Sportos felhasználásra tervezett abroncsok az MC18, MC28 Diamond, MC29 Sporty, MC34, MC35 S-Racer, és MC36 Monsun készülnek

Klasszikus robogó abroncsok

Régebbi típusú, klasszikus robogókra a B13, B14, MC5, MC12, MC22, S03, S04, S05 profilok készülnek.

Robogó gumiabroncsok fehér oldallal

Fehér oldalfalú gumiabroncsok a B13, B14, B61,MC12, MC18, MC20, MC22 profillal érhetők el.

Verseny robogó gumi

Verseny használatra tervezett, speciális anyag-összetételű abroncs az MC20 Monsum, MC34, MC35 S-Racer.

Mitas robogó gumi


Moped abroncsok

A Mitas Moped abroncsok sport, és klasszikus profilokkal készülnek

Sport moped gumi

Sportos felhasználásra az M06, MC2, MC11, MC51 profil készül.

Klasszikus moped gumi

Klasszikus moped mintázat a B3, B4, B7, B8, M02.

Mitas moped gumi


Go-kart abroncsok

A Go-kart, mint szabadidő tevékenység, nagy népszerűségnek örvend hazánkban. A Mitas go-kart abroncsok Szlovéniában készülnek, kétféle mintázatban, többféle anyag-összetétellel, különböző típusú útfelületre gyártják ezeket az abroncsokat. A Slick profil első és hátsó kerékre egyaránt készül, kemény és lágy anyag-összetétellel. A kemény (SRH) összetétel a bérgokart kategóriában használható, a lágy összetétel pedig a versenysportban keresett termék. A Rainkart mintázatot kifejezetten esőben történő használatra tervezték, első és hátsó kerékre egyaránt készül.

Mitas gokart gumi


Comodo SSL

Bejelentkezés vagy Regisztráció